Arsenaalplein 7 +31 118 415400 info@arsenaal.com Ma - zo : 10.00 - 18.00 (Kassa sluit om 16.00)

Schoolreisjes

Op schoolreis naar het leukste attractiepark van Zeeland

Als u op zoek bent naar een spannend en leerzaam schoolreisje waarbij de kinderen kunnen genieten van verschillende belevenissen, bent u bij ons aan het goede adres!

Schoolreis arrangementen
Voor scholen hebben we een aantal zeer aantrekkelijke programma’s. Naast de entree en een eventuele schoolhap is het bij ons mogelijk om het schoolreisje uit te breiden met een leuke excursie of opleiding. Hierbij kunt u kiezen uit:


Piratenopleiding (4-7 jaar)

Deze opleiding maakt van de kinderen echte piraten. De kinderen worden tijdens deze opleiding begeleid door een piraat, die hen de fijne kneepjes van het piratenvak zal leren. Durven de kinderen dit aan? Na de uitleg van de piraat gaan ze met behulp van een schatkaart door Het Arsenaal. Wie zal het lukken om de piratenschat te vinden? Aan het einde van de opleiding worden de kinderen beloond met een echt piratendiploma en een piratenschat.

▪ Haaienopleiding (7-12 jaar)

Onder begeleiding van onze bioloog gaan de kinderen door de onderwaterwereld. Er wordt van alles verteld over onze verschillende zeedieren. Zijn er vragen? Deze mogen naar hartenlust gesteld worden! Als de kinderen goed opletten gaan ze met een diploma ‘bioloog in opleiding’ op zak weer naar huis.

▪ Strandexcursie

De hele klas gaat onder begeleiding van onze zeebioloog het strand op. Samen met de zeebioloog worden er dieren gevangen en verzameld. De kinderen vangen zelf krabben, zeesterren en garnalen en misschien doen ze nog wel een hele bijzondere vangst. Nadat de zeebioloog uitleg heeft gegeven over de vangsten van de kinderen, worden deze dieren weer teruggezet in zee. Een schoolreis in Zeeland die de kinderen niet snel zullen vergeten!
Let op: een strandexcursie is alleen uit te voeren bij laagwater. Informeer voor de dagen waarop dit mogelijk is.


Arrangement  Prijs Uitleg 
Schoolbezoek aan Het Arsenaal € 10,00 per kind
€ 10,00 per begeleider

Per 15 kinderen krijgt één begeleider gratis entree

Piratenopleiding € 1,75 per kind  
Haaienopleiding € 1,75 per kind   
Strandexcursie 0 – 40 personen: € 65,00
40 – 80 personen: € 130,00
 
Neem contact op
 
Arsenaalplein 7, 4381 BL Vlissingen
 
+31 (0) 118 415400
 
info@arsenaal.com
Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Please enable the javascript to submit this form