Arsenaalplein 7 +31 118 415400 info@arsenaal.com Ma - zo : 10.00 - 18.00 (Kassa sluit om 16.00)
piratenhol

Piratenhol

Alles gezien en gedaan op de bovenste verdieping? Dan daal je af naar het Piratenhol. Houd elkaar maar stevig vast, want dit wordt griezelen! Dansende skeletten, Harrie de Haak en nog vele andere griezelige, maar ook vrolijke figuren passeren de revue. Wordt jij zeeziek in "het rollende scheepsruim"? Test hier je zeebenen.

scheepssimulator

Scheepssimulator

Zwartbaard is terug en hij is voor niets en niemand bang, zelfs niet voor een Albatros. Op de scheepssimulator kies je met Zwartbaard het ruime sop en beleef je de wildste piratenavonturen. Een storm op zee, een achtervolging en een heldhaftig vuurgevecht. Komt Kapitein Zwartbaard ongeschonden uit deze strijd of lijden jullie samen schipbreuk?.

piratenmissie

Piratenmissie

In deze Piraten-Kinderwereld ervaren de kinderen wat een piraat allemaal moest trotseren! Na het volbrengen van de Piraten Missie komen de kinderen als volleerde piraten tevoorschijn uit deze spectaculaire wereld! Een korte aanloop en daar enteren de eerste kinderen, al slingerend, het piratenschip 'De Kleine Rover'! Pas op, een kleine piraat haalt diep adem en probeert zwemmend het schip te bereiken! .

birdgallery

Birdgallery

Het is 1705, er ligt een Engels koopvaardijschip voor anker in een baai, vlakbij Sierra Leone. Het is de "Bird Galley" en heeft al een lange reis gemaakt. Aan boord bevinden zich allerlei kostbaarheden: dure sieraden, mooie stoffen en allerlei eten en drinken. Deze attractie is een levend boek. Achter elk stuk tekst vind je de leukste verrassingen. Ouders kunnen voorlezen, terwijl de kinderen kijken.

schuimers & schavuiten

schuimers & schavuiten

In de expositie “Schuimers & Schavuiten” leer je hoe de piraten leefden en sta je oog in oog met een aantal piraten uit het verleden, bijvoorbeeld met Kapitein Zwartbaard. Wist je bijvoorbeeld dat piraten die een misdrijf begaan hadden hun eigen martelwerktuigen moesten maken? In “Schuimers & Schavuiten” hoor en zie je nog veel meer van dit soort zaken en kan je je eindeloos verdiepen in de schatten uit het verleden

Neem contact op
 
Arsenaalplein 7, 4381 BL Vlissingen
 
+31 (0) 118 415400
 
info@arsenaal.com
Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Please enable the javascript to submit this form