Arsenaalplein 7 +31 118 415400 info@arsenaal.com Ma - zo : 10.00 - 18.00 (Kassa sluit om 16.00)
potvisexpo

Potvisexpo

Aangespoeld op Ameland, verplaatst naar Het Arsenaal en daar tentoongesteld. In de Potvisexpo leer je van alles over het grootste roofdier ter wereld. Verbaas je over het enorme skelet..

Tropische onderwaterwereld

Tropische onderwaterwereld

Je kunt in onze 8 tropische aquaria (totaal 25.000 liter zeewater) vele kleurige vissen en koralen zien uit alle tropische zeeën van de wereld: o.a. Clownvissen, zeepaardjes, kogelvissen, doktersvissen, neerkijkvissen en murenes. Maar ook vele kleurige gorgonen, zeeanemonen en steenkoralen.

piranhas

Piranhas

Bloeddorstige monsters? De piranha's in Het Arsenaal kijken je recht aan. De botten en skeletten op de bodem verraden het karakter van deze rustige diertjes eigenlijk al. Is dit nog van een bezoeker van vorige week of valt het allemaal eigenlijk wel mee..

garra rufa

Garra Rufa - Poetsvisjes

Ervaar de poetsvisjes in Het Arsenaal! Deze visjes, ook wel Garra Rufa genoemd, poetsen je handen schoon. Probeer het zelf maar!

Onderzeeër

Onderzeeër

Je daalt met de onderzeeër af naar donkere dieptes. Druk op de knoppen en duik naar beneden. Kijk eens naar buiten je zal je verbazen welke wezens je allemaal langs ziet zwemmen. Is dat nu mevrouw Puff, Dori of een van je andere favoriete karakters uit een tekenfilm? Je zult er vast een aantal ontdekken.

Neem contact op
 
Arsenaalplein 7, 4381 BL Vlissingen
 
+31 (0) 118 415400
 
info@arsenaal.com
Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Please enable the javascript to submit this form